Bijbelshop Samma

De winkel is altijd de basis gebleven voor alles wat we deden. En wat voor basis. Ooit werden we niet alleen verkozen tot de gezelligste winkel van Gouda, maar ook tot dde gezelligste van Zuid Holland. 

Welkom!

Welkom was en is iedereen! En dat wilden we aan de buitenkant al zichtbaar maken. Uitblinken en opvallen als een heel bijzondere plek. Want dat zijn we tenslotte ook! 

In ’t Hemelsbroot

In 1611 verkochten Monikken hier brood. Ze noemden de plek In ’t Hemelsbroot. Nu na zoveel jaren verkopen wij al zo’n 30 van de 50 jaren Samma in dit prachtige pand Het Hemelsbrood.

Kijk ook eens op onze website www.samma.nl wat we allemaal ook online verkopen. Maar eerlijk is eerlijk, we zien jullie het liefste gewoon in onze winkel

 

Altijd anders, steeds verrassend en kleurrijk

Het is altijd weer een prachtig plaatje als je de winkel in stapt. Steeds weer een beetje anders, altijd kleurrijk en creatief. We werden niet voor niets een aantal jaren geleden de gezelligste winkel van Gouda en daarna zelfs van Zuid Holland!

Klik hiernaast voor nog veel meer info over ons 50-jarig feest en alle onderdelen van deze fantastische dag: Of maak een gift over via de qr code om dit mogelijk te maken.