Het Paasontbijt 2022

Schuif maar aan bij het Paasontbijt op de markt in Gouda! Maandag 18 april (tweede Paasdag) ben je vanaf 10:30 uur welkom! Elk jaar ziet het er prachtig uit bij het paasontbijt met rijk gevulde tafels en vrolijke, vriendelijke bediening en heel veel mensen. Dit jaar wordt het wel heel speciaal. We vieren 750 jaar Gouda en 50 jaar Samma. Vijftig jaar geleden was middenin de Hippie tijd en daarom zal er dit jaar de hele dag een Seventies sfeer om het paasontbijt heen hangen. Picknick, kussentjes en flower power!

Inderdaad een hele dag. Er is muziek, er zijn verhalen, er is een markt en nog veel meer. Het allerbelangrijkste van het Paasontbijt is volgens de organisatoren dat Gouwenaren elkaar ontmoeten en elkaar letterlijk zien zitten. Wie je ook bent, wat je ook doet, rijk, arm, dik, dun, alle kleuren, maten, opvattingen, karakters en leeftijden zijn hééél welkom! Samen zijn we de stad.
Het Paasontbijt is een initiatief van het DoePlatform van de Ondernemers Binnenstad(SOG). Om dit mogelijk te maken wordt er samengewerkt met ruim 100 vrijwilligers uit 12 verschillende kerken in Gouda. Dankzij de GoudApot, de ondernemers, kerken en individuele sponsors kan dit ontbijt en het bijbehorende feest worden aangeboden aan alle Gouwenaren. Samen maken we de Stad!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Klik hiernaast op het menu voor nog veel meer info over alle onderdelen van deze fantastische dag: Of maak een gift over via de qr code om dit mogelijk te maken.