We hebben veel, heel veel vrijwilligers nodig!

Doe mee zelf mee, met je jeugdgroep, je kring, je familie, je vrienden, je clubgenoten en iedereen die maaar wil!.

Dit kan allemaal niet georganiseerd worden zonder de hulp van heel veel vrijwilligers. Voor deze hele dag 18 april 2022 (tweede paasdag) hebben we zo een 200 vrijwilligers nodig. Wie weet zijn er van die kanjers die het aandurven om van ’s morgens 7 uur tot ’s nachts 1 uur door te willen gaan. Die kanjers waren er echt bij de MarktAkties in het verleden. Maar 2 of 3 verschillende ploegen kan natuurlijk ook.

Vrijwilligers voor het  paasontbijt

Om de zaken weer super te laten verlopen hebben we zeker 100 vrijwilligers nodig. Ook voor deze keer zou het mooi zijn als er uit allerlei kerken meerdere vrijwilligers komen om één rij of groep tafels te bedienen. 10 groepen uit 10 verschillende kerken, dat werkt het mooist. Je begint ’s morgens vroeg met opbouwen en aankleden van de tafels en zodra de mensen er zijn zorg je voor de vrolijke, gastvrije bediening met koffie, thee en broodjes om uiteindelijk weer op te ruimen zodat we verder kunnen gaan met het middag- en avondprogramma. Je komt gezellig in de flower power hippiestijl aangekleed om alles er nog vrolijker uit te laten zien. Doe je mee? Geef je dan zo snel mogelijk op, liefst met je kerk of club.

Vrijwilligers voor de middag.

Je bent gastheer of gastvrouw tijdens het middagprogramma en helpt mee met alles wat er daar omheen moet gebeuren. De taken komen de komense tijd als het programma wat verder vorm heeft gekregen.

MarktAktie 2022

De avond vanaf een uur of 6 staat in het teken van de optredens op het grote podium. Hierbij is ook allerlei hulp nodig. Of het nu gaat over de bewaking, de catering, de regie, de backstage voorzieningen, chauffeuren en nog veel meer. En natuurlijk het opruimen na 23 uur van alles wat er maar op de markt is. Superleuke klussen die vooral leuk zijn en blijven als er vele handen zijn om te helpen!

HULP vooraf

  • Heb je tijd vrij om vooraf te helpen dan zijn we ook op zoek naar jou.
  • hou je van organiseren,
  • hou je van administratie,
  • hou je van creativiteit,
  • hou je van contacten leggen en verbinden,
  • hou je van de puntjes op de i,
  • maar ook van flexibel zijn en veel plezier hebben,

Is één van deze dingen op jou van toepassing, kom eens praten of je mee zou kunnen draaien bij de organisatie. Het kan voor losse projectjes, maar ook heerlijk zou zijn als er mensen zijn die een hele of halve dag in de week mee willen draaien en niet bang zijn voor een typische Samma georganiseerde heerlijke chaos.

Neem contact op met irene@samma.nl of bel of whatsapp 0621885351

aanmelden als vrijwilliger kan hier via het reactieformulier. Gewoon even doen 😉

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw verhaal vertellen?

Dat kan natuurlijk, wij plaatsen het graag. Vul onderstaand formulier in en binnenkort wordt jouw verhaal geplaatst

7 + 15 =