MarktAktie 2022

“Irene, voor jij en ik met pensioen gaan, moeten we nog een keer zo’n MarktAktie feest organiseren. ” Dat zei ooit iemand tegen mij. En zie daar….

Vijftig jaar Samma vieren we met weer een MartkAktie! Als je die nog nooit hebt meegemaakt, kijk dan elders op deze website naar alle verhalen over de MarktAkties die we hielden van 1994 t.m 2005.

Een groot muzikaal feest op de markt met artiesten van toen en van nu en uit binnen én buitenland! Dat is het eigenlijk in het kort. maar ja, er gebeurt natuurlijk van alles en nog wat op de markt de hele dag. Vroeger deden we het een week na het Flevo Festival, nu doen we het op dezelfde dag als we de laatste jaren ook ons paasontbijt mochten organiseren. Wat we nu doen, verbinden we met wat we toen deden. Bovendien vieren we ook 750 jaar Gouda. Al deze zaken komen in een prachtig evenement voorbij.

Welke artiesten.

Ja dit willen jullie natuurlijk wel weten. Nou vooruit dan maar, hier komt het:

Vanaf 17:00 uur zijn er optredens van:

Leen Koster – met onvervalste Elvis Presley gospels

Gospel Boulevard – swingende gospels van een swingend koor

Elise Mannah – onze eigen Goudse veelzijdige zangeres met haar prachtige, vrolijke, warme, gevoelige Nederlandstalige liedjes

The Bowery – Een band die eigenlijk te mooi om waar te zijn is! Kom gewoon luisteren als je ze nog niet kent.

M.I.C. In 1996 stond deze Zuidafrikaanse Dance/Boyband al op de MarktAktie. Speciaal voor dit jaar komen de MANNEN uit de hele wereld vandaan voor een eenmalige reünie. Dit wordt echt een superspetterend optreden

Matthew Ward. Hij was onderdeel van Second Chapter of Acts en het allereerste grote concert dat Samma mocht organiseren. Volgens velen heeft Matthew Ward één van de mooiste stemmen ter wereld.

Al met al: Namen van vroegere MarktAkties in combinatie met artiesten van nu. Wij hebben er in elk geval onwijs zin in!

Hou deze site in de gaten voor het laatste nieuws en geef je op voor de nieuwsbrief.

We zijn zo blij dat het door kan gaan!

Zoals het er nu uitziet gaat het door! Zo de Heer wil natuurlijk en Corona het toelaat. We hebben inmiddels ook een vergunning. Het was ook best spannend of het financieel haalbaar was. We hebben veel geld nodig, artiesten komen van ver, een podium, geluid, techniek, catering en nog veel meer kost allemaal geld.Dat was vroeger niet anders en toen kwam het uiteindelijk toch wel allemaal binnen. Wij durven een grote stap te wagen en risico te nemen. We zijn al heel ver maar als jullie willen helpen met die laatste giften, dan zou dat fantastisch zijn. Giften overmaken kan op bankrekeningnummer NL42 RABO 0116924942 tnv Samma o.v.v. 50 jaar samma.

Klik hiernaast op het menu voor nog veel meer info over alle onderdelen van deze fantastische dag: Of maak een gift over via de qr code om dit mogelijk te maken.