Bij het paasontbijt in Gouda zorgen we elke keer weer dat alles er supergeweldig uitziet binnen het thema wat we voor dat jaar hebben. Kijk maar naar de Rembrandtstijl van 2019.  Samma is 50 jaar geleden ontstaan middenin de hippietijd en met (bekeerde) hippies.

Vanwege het 50-jarig bestaan van Samma willen we daarom alles in de Seventies, hippie, flower power stijl. Dus hebben we bedacht dat het geweldig zou zijn als er op de markt wel 1000 kussentjes komen te liggen in die kleurrijke stijl. Maar daar hebben we jullie voor nodig. Kun je haken, breien, naaien? Heb je bloemetjesstofjes of velours, of borduur je graag? Help ons dan om een of meerdere kussentjes te maken. Je mag het natuurlijk ook aan je oma, moeder, vrouwenclub of je hakende buurman vragen!

Hoe gaat het praktisch!

Heb je zelf een kussen dat je in de seventies stijl wil opleuken en wil geven aan Samma. Prima! Maar laten we wel afspreken dat buiten- en binnenkussen in goede en schone staat verkeren.

Heb je geen binnenkussen, maar wil je wel kussenhoesjes maken, kom dan bij Samma een binnenkussen halen, de maat van de binnenkussentjes is 40×40 cm.

 

Als je wilt meehelpen kussentjes maken of andere hulp, vul dan hier het reactieformulier in!